78171

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 28. 3. 2010
Re: sta?eci a ?e?ici nadoba

Vyhozené peníze to nejsou. Já mám nádoby z platových 60 l sudů: Med vytočený z medometu a přecezený přes velmi husté síto je ještě plný vzduchových bublinek. Ty podle hustoty medu za nějaký čas vystoupají spolu s se zbytky nečistot na hladinu a med tak získá jiskřivý čistý vzhled. Tato nádoba nám pak velmi dobře poslouží ke stáčení medu do sklenic. Já je zase používám při pastování medu tak . že několikrát po sobě med jednoduše přepustím z jedné do druhé. Také jsem je v loňském květnu kdy med měl velmi vysokou hladinu vody použil k jeho nápravě . využil jsem toho, že voda v medu vystupuje spolu se vzduchem také nahoru. Med jsem pak až dohodnoty 18% vody z nádob odpouštěl spodním ventilem.

Pepan


> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: jirka <nasij/=/seznam.cz>
> Předmět: sta?eci a ?e?ici nadoba
> Datum: 28.3.2010 17:31:33
> ----------------------------------------
> dobry den chtel bych poradit ma tady nekdo skušenost se stačecí a čeříci
> nadobou?k čemu je vlastne dobra nejsou to vyhozene penize.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 42779


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu